Kurs - Reiki Drumming 2024- pouze v ČR na pozvání

01.03.2024 00:00

 Reiki Drumming

Dovoluji si Vám představit můj nový kurs reiki Drumming (sloučení reiki + bubnování).  Je to výjimečný kurs svého druhu, pocházející z USA.

Pomocí reiki Drumming můžete použít k ošetření sebe i klientů kombinaci energie bubnů a reiki. Kromě toho se načíte vydávat se na tkzv. šamanské cesty. Reiki drumming je speciální metoda přenosu reiki energie do energetického pole klienta k dosažení hlubokého uvolnění a uvolnění stresu. Biofeedback - průzkumy dokázaly, že už jen krátké bubnování zesiluje meditativní mozkové vlnění  (Alpha vlnění) a rozpouští stres. Reiki drumming působí zároven jak na psychickou, tak i emocionální, mentální a spirituální úroven. Tyto aspekty uvádí do harmonie.

V roce 1999 tuto metodu reiki objevil Michael A.Baird v Americe a já měla tu čest, že jsem se ho naučila u jeho přímého žáka Andrease Schindlera a mám dál autorizaci k jeho šíření.

Obsah kursu:

 

 

Úvod do reiki drumming, vznik,..

 

Reiki Drumming cesta k naleznutí svého vlastního hlasu

 

Bubnování ve skupině k integraci svého hlasu  

 

Naladění bubnu pomocí symbolů reiki II

 

Reiki Drumming použití v praxi k ošetření + cvičení

 

Šamanské reiki Drumming cesty Techniky + cvičení

 

Léčení Země pomocí bubnů

 

Kromě jiného se naučíte pomocí šamanských cest nalézt své silové místo, kam se můžete kdykoliv uchýlit, když to budete potřebovat. Pomocí totemových zvířat se naučíte odpovídat na otázky pro sebe,ale i otázky ostatních…spojit se se spiritem světových stran, zharmonizovat čakry…umět se zeptat na otázky i kamene…přivezu s sebou i nove techniky ošetření reiki jako je osekávání, či oprašování aury a mnoho jiného.  

Předpoklad: reiki II. Mikao Usui, nebo jiného systému, nutné znát práci se symboly.

Po 2-denním kursu obdržíte skripta a certifikáty, jste oprávnění poté tuto techniku i sami dále vyučovat a praktikovat.

Podnikatelé si mohou kurs i pomůcky a ubytování odečíst na základě faktury z daní.

KONTAKTUJTE MNE na: iva.hoellmueller@gmail.com, telefon 0043 699 19 08 42 63.